Followers Tersayang

Widget follower

Assalamualaikum.
Kelmarin hampir semua widget follower blog bermasalah..Kejap ada kejap tiada, saya pun risau juga terus letak widget follow blog kat tepi blog padahal dah ada kat menu tab hihi. Hari ni masalah widget follower dah ok. Tapi tadi buka blog, eh jumlah follower blog kurang seorang.. :(
 Yang ni follower masa pagi tadi
sekarang dah kurang seorang hmm.. Pernah jadi kat korang macam ni tak? 

10 comments:

Affy Afiqah said...

ika pernah je dila, tambah pula follower ika tak ramai...memang perasan jela bila jumlah berkurang :)

Dwi Alfina said...

iya kemaren followers blog bermasalah semuanya, hemm saya udah jadi followers kamu ;)

Aku Penghibur said...

banyak kali terjadi ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak pun baru perasan malam tadi.. hari ni alhamdulillah dah ok.. akak pernah juga kurang follower.. tak pasti kenapa.. mungkin dia unfollow atau ada masalah teknikal..

ZazaMyMoon said...

so far tak pernah kena mcm tu.. macam magic je kurang sorang tu hehe

Siti Hajar said...

Belum pernah jadi lagi. Tapi takpe, saya dah tambah jadi satu follower ^_^

heirizalieyana said...

yana first time wdget folowwer ilang smalam,,skrg dh oke,,klw follower kurg tue,,,dh byk kali terjadi

Sally Samsaiman said...

hehehe...selalu sgt dah jadi tu :P

ct aman said...

xprasan...pdahal xde la follower rmai sgt....xpeka btul kn?hihi

Ayu Zan said...

follower ayu xramai tapi xperasan a hilang ke x. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain